Handledager på Sport Norge i Laguneparken

Sport Norge i Laguneparken inviterer alle Fana-medlemmer til handledager med ekstra gode rabatter.

Samarbeidsavtale med Fot & Ankel Spesialisten

Fana IL Fotball og Fot & Ankel Spesialisten har inngått en samarbeidsavtale.

Her er troppen på Fana-landslaget

Fana IL Fotballs samarbeidspartnere er alle viktige og offensive lagspillere på Fana-landslaget.

Lagunen er med på laget

Fana IL Fotball har inngått en samarbeidsavtale med Lagunen Storsenter.

Gratis sportsmesse for hele familien

Vår gode samarbeidspartner Sport Norge arrangerer sportsmessen Fritt & Vilt i Grieghallen denne helgen.

Lærerikt familiearrangement på Nesttun Idrettsplass

Fana Sparebank inviterer alle barn og foreldre til å delta på sitt familiearrangement tirsdag 2. april.

Madam Bergen har forlenget

Madam Bergen har signert en ny samarbeidsavtale med Fana IL Fotball.

Bestilling av Fana IL Fotballs klubbkolleksjon

Nå kan alle Fana-spillere bestille sammensatte pakker fra vår klubbkolleksjon med svært gode rabatter.

Årets første samling på Fana-landslaget

Hele troppen på Fana-landslaget er tatt ut til hjemmekamp på Nesttun Idrettsplass.

Viktig resignering med Pizzabakeren Lagunen

Fana IL Fotball og Pizzabakeren Lagunen skal også de kommende sesonger fortsette sitt meget gode samarbeid.

Besøk våre lagsider