NM-Kamp mot Aalesund

Hei i dag er siste frist for å booke hotellrom til supporterpris Prisene er: 848,- for enkelt-rom 1010,- for dobbeltrom 6 stk har booket rom foreløpig.Det er flere reserverte rom ledig Gi beskjed dersom flere ønsker overnatting i løpet av dagen. Så har vi MASSE busseter ledig; om noen ønsker seg en billig tur til Aalesund så er det mulig helt fram til midten av neste uke å reservere seg plass! Kom igjen da folkens dette blir en fantastisk opplevelse.

Runde 2 NM-Telenor-cup for G16

Motstander 2.runde i NM er klar

NM og Vanvikan Indoor

GRATULERER med bronse i Vanvikan Indoor Gutter. I tillegg sørget gutta for videre avansement i NM etter at vi slo Verdal 4-3 e.e.o fredags kveld. Vi henter igjen en 2 måls-ledelse etter at Verdal får 2 straffespark i 1. omgang. Verdal tar ledelsen 2-3 minutter før slutt, men vi kommer tilbake og utlignet,igjen! Så treffer vi med ett fantastisk skudd fra ca 40m og avgjør kampen til vår fordel i 2.ekstraomgang. Det viser en meget god mental styrke i laget. VI GIR OSS ALDRI! At vi i tillegg tar bronseplass dagen etter med slitne bein er imponerende. Vi hadde også 2 lag til som kjempet med nebb og klør for å gå videre fra puljespill; ett av de lagene var millimetere unna å klare det! Men slik er fotballen ikke alltid at marginene er på vår side. Uansett takk for en fantastisk helg med mye fotball!

Første offisielle kamp for G16 2019 i kveld kl. 21.00

Hei snart er det G16 sin aller første offisielle kamp for 2019. "Veien til Ullevål" starter for oss i Abrahallen i kveld kl 21.00. Motstander er Verdal Vi håper på MASSE Vestbyen-supportere på Tribunen kl.2100 Gutta er klare, trenerne er klare, Vi sees vel i Abrahallen

NM- Telenor Cup Runde 1

Vestbyen G16-1 Spiller NM- Telenor Cup runde 1 mot Verdal fredag 1. mars. Kampen spilles i Abrahallen og Kampstart er kl.2100. Vi ønsker at så mange som mulig av Vestbyen-supportere møter opp og støtter gutta i kampen. Det kommer til å bli en jevn og morsom kamp; hjelp oss å ta oss videre til runde 2 med masse liv på tribunen. Velkommen til årets første Offisielle kamp for Vestbyen G16, ikke gå glipp av dette!

NM- Telenorcup runde 1

G16 0.div lag har trukket Verdal i første runde i NM -Telenor cup . Vestbyen har hjemmebane og kampen går i utgangspunktet søndag 3. mars. Banen vår blir sannsynligvis ikke spilleklar p.g.a. brøyting og sikkerhetssoner osv. så vi må nok leie en bane. Kommer tilbake med info så snart vi har en bane å gjennomføre kampen på. Vi gleder oss stort til å spille NM-cup. Det er kun 2 trenings uker igjen(vinterferie i mellom her) før NM cup spilles; bare nevner det.....

Treningskamp G16-1

G16-1 spiller treningskamp mot Strindheim Lørdag 26.Januar. Oppmøte kl.11.45 på Myra/Leangen(Strindheim sin hjemmebane). Kamp ligger på S2S meld dere på der. NB! Ta med varme klær !

PUMA-CUP G15

Da er det klart for Puma-cup G15 Lørdag 26.Januar. Vi møter på KOLSTAD ARENA(Blisterhaugvegen 17, 7097 Trondheim)SENEST kl. 14.40 Husk innesko, og blå spillertrøyer, vi gleder oss til Cup-helg Alle kamper lørdag ligger nå på S2S meld dere på der.

Foreldremøte TIRSDAG 22.Januar kl.18.30

Agenda til foreldremøte finnes på vår FB-side, kommer også på mail etterhvert Sted : Klubbrommet Vestbyen Tid: 18.30-20.00 Minst en foreldre pr spiller må møte

VESTBYEN G16 klar for1/4-finale i KM futsal

Ett vestbyen lag G16 har tatt seg til 1/4-finale i KM futsal! Kampen spilles kl. 16.25 i Kotenghallen.. Vi trenger masse vestbyen-supportere i hallen for å "løfte" gutta inn til semifinale. Sett av 20 minutt for å hjelpe gutta til seier, vi trenger masse forlk i hallen når Byneset står på motsatt banehalvdel