Grønt Gras 2012

Stor innsats og mye flott fotball også i årets Grønt Gras turnering fra jenter 02/03. 12 jenter møtte opp og hadde en flott formiddag på Frøyland. FGI stilte to lag i klassen Minijenter 10 år og selv om ikke alle kampene endte med positivt resultat var det gode takter å se og mye action!

Årets Grønt Gras turnering gikk av stabelen i en helg hvor mange hadde valgt å ta en lengre pause og reise til hytta eller først og fremst fokusere på konfirmasjoner og andre ting. Det gjorde at vi var bare 2 lag med 6 jenter på hvert lag som stilte til første kamp søndag morgen 29. april klokken 08:30.

Det la ingen demper på spilleglede og innsats - i alle fall ikke når jentene først hadde kommet i varmen. Fire kamper med underholdene og aktiv fotball var premien til tilskuere og spillere.

Vi gratulerer jentene med hederlig innsats og flotte premier!