Team 2000 klar for 1/16-Finale i Adidas cup

Etter fire nervepirrende omganger med fotball ble det seier for Team 2000 i Adidas-cup

Gratulerer guttene på Team 2000 med en seier som satt langt inne, seiersmålet kom i siste minutt av andre ekstraomgang. Det ble en slitekamp hvor Gneist gikk opp i ledelsen etter 10 min. av førsteomgang. Guttene våre utlignet tidlig i andreomgang og gikk opp 2-1 ledelse 6 min. før sutt, men så greidde Gneist etter massivt press å score når det gjensto mindre enn 30 sek. av kampen, nedtur for nesten alle på Olsvikbanen.

I sluttminuttet av andre ekstraomgang så lille store Tobias og satte inn seiersmålet, da var jubelen løs og guttene velfortjent videre til 16 delsdinalen i Adidas-Cup.

Kalendere for Team 2000

Team 2000: