Storkamp 12. september kl.2000

Team 2000 spiller 8-delsfinale mot Åsane i Adidas cup på Olsvikbanen

Høstsesongen er nå godt i gang for Team 2000. med 2 lag i serien blir det mange kamper utover høsten. Men en av de viktigste(iallfall hittil) kampene kommer nå på torsdag(12. september 2013) på Olsvikbanen, kampstart kl. 2000. Dette er 8-delsfinalen i Adidas-cup, hvor vi møter Åsane, og etter å ha tapt seriekampen mot dem for noen uker siden håper vi guttene nå er klar for revansj. Spiller de med samme kvalitet og innsats som de hadde mot Sotra igår (8. september), seier 5-1, burde det være gode muligheter.

Men da trenger de all den støtte de kan få fra hjemmepublikum, møt opp og lag god stemning på tribunen. Så håper vi guttene(og jenta) gir alt og sørger for en god fotballkamp. Som dommer stiller Terje Hauge, kanskje dette blir hans "comeback" som dommer på toppnivå!

Team 2000 spilte 16-delsfinalen på Gol hvor vi møtte Grüner fra Oslo, det ble en jevn og spennende kamp som endte med 2-1 seier. På søndagen spilte vi en treningskamp mot Hallingdal G-99, det ble dessverre et tap her, 1-4.

Kalendere for Team 2000

Team 2000: