Champions league stemning

8-delsfinalen i Adidas cup

Gratulerer til spillerene på Team 2000 med en kjempeprestasjon i 8-delsfinalen i Adidas-cup. Etter et 2-5 tap mot Åsane i serien for noen uker siden, var de lystne på revansje. Stemningen i laget og på tribunen, skapte rene Champions league stemning, banner på midtbanen, flomlys og en dommertrio med Terje Hauge i spissen var med på å forsterke følelsen.

Kampen var knapt i gang før team 2000 satte standarden, ledelse 1-0 etter 2 minutter, herlig dribling og innlegg fra dødlinjen av Tobias med et flott mål av Martin. Etter det så aldri spillerene seg tilbake, med flott innsats av alle sammen vant Team 2000 kampen 6-1. Dermed revansjerte de serietapet, og er nå klar for kvartfinale i Adidas cup, hvor de skal møte Lyngdal. Kampen spilles sannsynligvis i Haugesund området i helgen 27-29. september, går de videre derfra blir det semifinale og mulig finale på Valle Hovin i slutten av oktober.

Tusen takk til alle som stilte opp på tribunen og støttet spillerene, og ikke minst til Terje Hauge som stilte opp som dommer.

Hilsen støtteapparatet til Team 2000

Kalendere for Team 2000