Oslo, here we come

Team 2000 er klar for semifinale i Adidas-cup 2013

Team 2000 møtte Lyngdal til dyst i kvartfinalen på Sveio kunstgressbane lørdag 28. september. Et flott anlegg var gitt til vår disposisjon og mange ivrige foreldre og slektninger var møtt fram. Alle rammene lå til rette for en god opplevelse i et strålende høstvær.

Bilde: Guttene blir servert sunn mat av Eirin på ferja for å være klar til kamp

Bilde: Trenerene inspiserer gressmatta før kampstart

Da kampen ble blåst i gang virket det som Team 2000 hadde lagt igjen nervene i garderoben, de gikk rett i angrep og hadde 2-3 flotte angrep som ikke resulterte i noen mål. Deretter kom Lyngdal litt mer med i kampen og viste at det var et jevnt besatt og hurtig lag. Team 2000s målvakt gjennomførte flere superredninger i løpet av kampen.

Men etter 9 minutter fikk vi hull på byllen, minstemann inne feltet fikk satt fram tåa på et flott innlegg. Etter å ha scoret første målet var Tobias A. nest siste på alle de neste målene. De ble de mange av etterhvert, andre etter 29 min., tredje etter 46 min., fjerde etter 53 min., femte etter 55 min. og sjette etter 59 min. Lyngdal fikk sitt ene mål helt på tampen av kampen, 66 min.

Bilde: Lyngdal og Team 2000 hilser på hverandre før kampen

Kampen endte med 6-1 seier til Team 2000 og tur til sluttspill helg er klar. Semifinaler, Bronsefinaler og Finaler gjennomføres for alle klassene i Adidas-cup på Valle Hovin siste helgen i høstferien(12-13. oktober). Så Team 2000 oppfordrer alle som er i nærheten av Valle Hovin denne helgen, eller de som har lyst til reise ned, til å komme å støtte spillerene, i det som sikkert er i de viktigste kampene i fotballkarrieren så langt.

Bilde: Spillerene feirer seieren etter kampen

Støtteapparatet rundt Team 2000 gratulerer spillere med flott innsats, husk at dette er et lag som består av spillere kun fra lokalmiljøet, så prestasjonen deres er etter vårt syn fenomenalt.

Kalendere for Team 2000

Team 2000: