Bronsemedalje i Adidas-cup

Team-2000 gjorde en kjempebragd på Valle Hovin

Gratulerer til alle spillerene på Team 2000 med tredje plass i årets Adidas cup. Det har vært mange tøffe kamper helt i fra i vår med puljespill i kretsen, 16-delsfinale mot Grûner på Gol, kvartfinale mot Lyngdal på Sveio, og ikke minst 8-delsfinalen med Terje Hauge som dommer da Åsane var motstander. Men den mest nervepirrende kampen var sikkert 32-delsfinalen mot Gneist hvor seieren ble sikret i siste minutt av 2. ekstraomgang.

Bilde: Oppvarming før semifinalen mot Fyllingsdalen

Etter alle disse herlige kampene var det klart for sluttspill i Oslo, på Valle Hovin helgen 11-13. oktober. Lagene som var klare for sluttspillet var Ullern, Vard-Haugesund og Fyllingsdalen. Vi møtte Fyllingsdalen i semifinalen og de ble for sterke for oss denne gangen også, vi tapte tilslutt 5-0. Men guttene beholdte humøret og etter en flott bytur med 50-60 stk. sammen på Peppes i Oslo var guttene klare for å revansjere seg i Bronsefinalen mot Ullern. Denne kampen var de skikkelig på og ledet hele 4-0 til pause, kvaliteten sank noe i 2. omgang, men vi vant 5-1 tilslutt og bronsemedaljen var sikret.

Gratulerer til Fyllingsdalen som vant finalen 1-0 på Golden goal.

Det har vært en imponerende sesong(som ikke er helt ferdig ennå), 2-laget sikret tredjeplass i sin gruppe i 2. divisjon, med tre strake seire i de siste kampene. 1-laget har 3 kamper igjen, seier i alle disse kampene vil sannsynligvis gi gruppeseier i 1. divisjon. Men det er 3 sterke lag som er igjen, først hjemme mot Os nå på torsdag (31.10). Deretter venter igjen Fyllingsdalen på Olsvikbanen på lørdag (2.11), før det hele avsluttes borte mot Brann 7. november.

Til slutt er det bare å berømme alle spillerene i gruppen, de stiller opp på trening uke etter uke og yter sitt til at alle blir bedre. Og ikke minst må foreldregruppen få skryt for hvordan de stiller opp, både på hjemme- og bortekamper.

Kalendere for Team 2000

Team 2000: