Best i Vest

1-6-5-5-4-14-2-1-9-9-5-3-24-1-5-5-3-7-2-3-10-6 var en av oppgavene for deltakerne i «Best i Vest».

Første helg i 2014 ble det gjennomført et vellykket arrangement for Team 2000(Olsvik/Kjøkkelvik) og J2000(Olsvik/Loddefjord) på Ortun ungdomsskole, arrangementet hadde fått navnet «Best i Vest»

Skyting i blinde: Gruppen prøver å hjelpe skytteren med bind for øynene å finne ballen
før han kan skyte

Lagledere (Ståle og Rebekka Blomvågnes) for J2000 inviterte alle Team 2000 og J2000 spillere til ett felles sosialt arrangement, fra lørdag til søndag. Gjennom disse to dagene fikk spillerne gode muligheter til å bli bedre kjent med hverandre, både gjennom sosialt samvær, konkurranser både som grupper og individuelt.

Totalt var 37 spillere påmeldt. Ved ankomst ble de fordelt i 5 grupper og fordelt på klasserom for overnatting.

Flest mulig hopp med hoppetau i løpet av 1 minutt var en tøff øvelse, vinneren
greide hele 134 hopp på 60 sekunder.

Lørdag ble det gjennomført en løype med forskjellige aktiviteter, både fysisk aktivitet, kreativitet, kunstneriske evner og matlaging.

Kreativitet med marsipan var en av de individuelle øvelsene

Fysisk aktivitet besto i trekking av bil, henge lengst mulig i ribbeveggen, løping rundt Ortuvannet mm.

I kreativitet ble spillerne testet i puslespill og huske tallrekke.  Beste jente lærte disse 22 tallene i løpet av 5 minutter, 1-6-5-5-4-14-2-1-9-9-5-3-24-1-5-5-3-7-2-3-10-6. Vi ble mektig imponert.

Gruppen i dyp konsentrasjon under tallrekkeøvelsen

Gruppene måtte dikte egen sang til egen valgt melodi, denne ble skrevet og øvd på i 40 minutter. Etter alle konkurransene på lørdag måtte gruppene fremføre sin sang foran de andre.

Her øves sang og dansetrinn inn med stor innlevelse

På kjøkkenet bidro alle gruppene i å lage Taco til dagens hovedmåltid, samt de fikk prøvd sine kunstneriske evner i å lage marsipanfigurer.

Her er Taco -kokkene i gang

Etter en natt i klasserom med få timer søvn var det klart for inne fotballturnering, 12 lag à 3 spillere. Selv med lite søvn og stor aktivitet fra gårdsdagen var det ingen ting å si på innsatsen til deltakerne.

Guttene og jentene virket svært fornøyd med arrangementet selv om mange sikkert måtte gjennom ukjente øvelser, sikkert noen som var utenfor sin egen komfortsone også.

En stor takk til initiativtakerne Ståle og Rebekka for et flott gjennomført arrangement. Takk til de foreldrene som stilte opp og bidro til at dette ble et vellykket arrangement.

Kalendere for Team 2000

Team 2000: