Flott Augustin Cup av Stjernene

Storspill og mange scoringer da Stjernene møtte Vadmyra og Mathopen sine håpefulle til dyst i Augustin Cup.

Det var mye sykdom i troppen, men vi klarte likevel å mobilisere 6 Stjerner og en Smurf til Augustin Cup nede i Vadmyrahallen nå på lørdag. Alle har vært ivrige til å trene i hele vinter, og vi har helt klart tatt nye steg. Flott teknikk, knallharde skudd og tendenser til klikk klakk fotball - gjorde at det ble tre komfortable seire til våre jenter. Dette lover godt for sesongen. Takk til Amalie fra Smurfene som hospiterer hos oss.

Resultater:

Olsvik Stjernene - Mathopen 1         4-0