Tap i returkamp mot Hetlevik

Spennende returkamp endte med knepent tap

J13 - Stephenie, Maren, Madelen, Vanja, Andrine, Frida, Iselin, Julie, samt Isabel og Naomi fra J12 -, reiste til Hetlevik i går for returmatch etter forrige ukes 2-0 seier.

Kampen var jevnspilt hele veien. Våt og glatt bane førte til at ballen spratt litt i hytt og gevær, begge lag hadde noen gode sjanser i første omgang, men det stod 0-0 til pause.

I pausen fikk jentene beskjed om å ta seg litt bedre tid med ballen, og spille mer langs bakken. Syns til tider de fikk til bedre spill utover i 2. omgang, men med kun èn innbytter og et par jenter med småskader var det noen som ble sliten utover i omgangen. Vi klarte ikke sette sjansene våre, og Hetlevik fikk inn et mål mot slutten etter litt klabb og babb foran eget mål.

Kjekt å se at jentene tilpasser seg ny og større 9er bane. Kondisen er bedret mange hakk siden  i fjor, de fleste har full kontroll på offside-regelen også, så dette er i ferd med å bli bra :)