Serieåpning for Ninja

Uavgjort for Ninja i sesongens første kamp mot Fyllingen

Ninja serieåpnet borte mot Fyllingen i år, og det var 6 spente gutter som reiste til Dalen. 6 spillere var litt lite i varmen, spesielt siden Fyllingen stilte med 2 hele lag som de byttet på kampen gjennom. Når vi trodde Ninjaguttene hadde spilt Fyllingen møre kom det stadig innpå 8 friske og uthvilte bein med lilla drakt. Våre spillere fikk derfor kjørt seg skikkelig, men innsatsen og prestasjonene til Ninja gjorde at kampen allikevel ble helt jevn.

Johnny og Odin debuterte i denne kampen. Begge gjorde en flott debut. Johnny var stadig på farten, og fikk seg også en scoring i debuten. Odin sto opp som en uredd og habil keeper som reddet laget og ofret nesen med en kjemperedning sekunder før slutt. Både Håvard og Iben viste gode takter på Varden. Iben var en konstant trussel for Fyllingen forsvaret og vartet opp med både scoringer og målgivende. Håvard var tilbake på banen der han debuterte, og han gjorde som i debuten. Banket inn to mål, og var en klippe i forsvar.

På midten spilte også Daniel og Bendik en god kamp. Daniel holdt midtbanen for oss, og fyrte i kjent stil av noen kanonskudd når anledningen bød seg. Treffer de mål så går de inn. Bendik var som alltid aktiv, og i tillegg til å score selv stod han for kampens prestasjon da han driblet hele Fyllingen laget to ganger over banen. Ikke veldig effektivt, men gøy å se.

Alt i alt en trivelig kamp i solskinnet på Varden der resultatet ble 7-7

Klikk på linken under for å få opp serieoppsettet for våren 2014