Team 2000 på vannsporttur

Guttene på Team 2000 trives ikke bare på banen, 6-7. juni beviste de at de behersket det våte element også.

Etter en noe tung høst- og vintersesong pga. noen spillere forsvant både til Brann og Loddefjord, i tillegg forsvant to av trenerene. Dette preget nok laget en del gjennom vinteren og tidlig vår. Men etter seriestart har spillerene ristet av seg både problemer og motstandere, 8 strake seirer i serien, og tabelltopp før seriefinale på Olsvikbanen mot Austrheim 17 juni.

Nydelig utsikt og nesten speilblank sjø

Vi håper selvfølgelig at sosiale aktiviteter har bidratt til dette! I pinsehelgen stilte Tone og Jan-Ove hytten sin til disposisjon, samt at noen foreldre stilte med båter og vannsportutstyr. Guttene ble hentet ved Kjøkkelvik båthavn fredagsettermiddag, deretter sjøveien ut til Foldnes på Sotra.

Her er guttene i med vannsportsaktivitet

Guttene brukte ikke lange tiden på innkvarteringen før de var ute på sjøen, enten i båt, kano, ringer, wakeboard, fisking osv. Det ble en sen kveld og tidlig morgen, men lørdag var de i full aktivitet med vannsportaktiviter og fisking igjen.

Tilbakemeldingen fra guttene har kun vært positive, det samme gjelder fra de som har hatt ansvar for dem.

De "tøffeste" av guttene klatret høyt i bergskrenten før de hoppet

Kalendere for Team 2000

Team 2000: