Opprykket er klart

Gratulerer til Team 2000 med seier over Austrheim og opprykk

Tåken kom sigende over Olsvikbanen før kampstart med lett yr i luften, uten at det la noen demper på spenningen før og under kampen. Austrheim måtte vinne for å ta førsteplassen i gruppen, kun førsteplassen rykket opp til 1. divisjon, mens Olsvik/Kjøkkelvik rykket opp med uavgjort.

Kampen startet i et forrykende tempo fra begge lag, det bølget fram og tilbake, men uten de store målsjansene. Men etter 16 minutter stormet Team 2000 oppover høyresiden og fikk et godt innlegg(Martin) som Andreas J. satte i mål. Men Austrheim svarte raskt og utlignet til 1-1 etter 19 minutter. Deretter gikk tempoet litt ned fra begge lag.

I det minutt 26 kommer Martin nok engang til et innlegg fra høyre, denne gang er det Adrian som putter ballen i mål, og Team 2000 er igjen i føringen. I siste minutt av førsteomgang har Austrheim corner, vi frykter utligning rett før pause, men Team 2000 klarerer og kontrer inn 3-1 av Andreas M.

I pausen har tydeligvis Austrheim guttene fått mye energi, de starter opp med et kraftig press, dette medfører straffe(med mål) og et langskudd i mål. Så etter 3 minutter av andreomgang står det plutselig 3-3. Trenere og ledere på Team 2000 biter negler og frykter for hjertet. Austrheim presser på i en 10-15 minutter etterpå, men så jevner det seg ut og 4 minutter før slutt putter Adrian inn et avgjørende mål til 4-3 og kampen ebber ut med seier til Team 2000

Slitne spillere etter kampen

Slitne, men glade spillere etter kampen

Det var to lag som ville vinne, kampen ble ikke preget godt spill hele tiden, men stor innsats fra begge lag og alle spillerene. Takk til begge lag for en underholdende og spennende kamp.

Nå er det Sør-cup for en del av spillerene på Team 2000 før sommerferien er i gang. Gratulerer til Team 2000 spillerene med opprykk til førstedivisjon:-)

God sommer

Hilsen Team 2000