Fantastisk start på Høstsesongen for J13

Hetlevik ble beseiret i høstsesongens første kamp

J13 spilte en tett og spennende kamp mot Hetlevik i går. Kampen bar preg av å være første kamp på 2 måneder, og det ble litt klabb og babb fotball i 1. omgang.

Stillingen til pause var 0-0.

I 2. omgang satt spillet litt bedre, og vi spilte oss frem til noen store sjanser utover i omgangen. Etter fint kominasjonsspill mellom Madelen og frk Midthun knallet sistnevnte ballen sånn omtrent helt oppe i krysset og dermed kunne vi senke skuldrene. Utover i 2. omgang hadde vi full kontroll, slapp til Hetlevik minimalt, og Andrine kunne sette den siste spikeren i kisten når det var sekunder igjen av kampen.

Godt gjennomført av jentene, og vi noterer at per kl 1955 den 28. august så leder vi tabellen!