Ninja mot Mathopen. Marius herjet for begge lag

Ninja med en god kamp mot Mathopen. Målene rant inn, og Marius ble toppscorer for begge lag

Ninja tok i mot Mathopen til dyst tirsdag kveld hjemme på Olsvik Stadion. Vi har et forholdsvis godt tak på de grønne fra området rundt Haakonsvern, og også denne gangen ble våre gutter for sterke.

1. omgang var bortimot årsbeste for Ninja. Guttene begynner å bli flinke å posisjonere seg for å gjøre seg spillbare, og de har tatt til seg de forholdsvis tydelige hintene fra trenerene, at det å løpe hjem og hjelpe forsvarer kan være nyttig for laget.

Med 3 hardtkjempende Ninjaer i forsvar, og en våken og rask keeper var det ikke så greit å være Mathopen spiller. Midt på Olsvik sin banehalvdel, var det som regel stopp, og de gangene de kom forbi var Luca der og fanget det som kom hans vei.

For Ninja var det stikk motsatt. Spillet satt veldig bra, og målene rant inn inn bak et mer og mer frustrert Mathopen lag, som beklagligvis ikke hadde med seg ekstra spiller å sette inn, når de lå under med 4 mål. I god fair play ånd ble det derfor besluttet at Marius som allerede hadde banket inn 4 - 5 mål for Ninja skulle ta siste kvarteret med grønn overtekksdrakt. Han kvitterte med å score 2 for for Mathopen også, og ble utrolig nok toppscorer for begge lag i kampen som endte ca 15-3 til Ninja.

Guttene skal ha stor honnør for oppførselen sin på banen. Det er nok ikke lett å tape så klart på en fotballbane, og enkelte av motstanderene i denne kampen hadde en noe uheldig språbruk. Ninjaguttene hevet seg over det, og spilte ball istedenfor.

God og tydelig dommer var Aleksander.

Klikk på linken under for å få opp serieoppsettet for våren 2014

/kx/302/15371/Image/Serieoppsett.jpg