Avslutning sesongen 2014 for Team 2000

Så var siste sesong som egen aldersgruppe over!!!

Team 2000 har vært gjennom en spennende sesong. En del uro i spillergruppen i vinter pga. spillere som gikk til andre klubber, men når sesongen startet var de på hugget. De vant 2. divisjonsgruppen og rykket opp til 1. divisjon, her ble det som forventet tøff motstand. Men spillerene viste stort sett god lagmoral og innsats gjennom høstsesongen også, selv om det ble lengre mellom seierene.

Derfor var det på sin plass at de fikk en avslutningskveld med noe annet enn fotball på programmet.

CURLING- og PIZZA kveld.
Inspirert av curlinglandslaget entret våre håpefulle isen med variert hell. Så en stund ut som om at alle burde hatt hjelm. Etter en runde med instruktøren hevet nivået seg kraftig selv om noen enda bar preg av Bambi syndromet. Team 2000 knekte til slutt koden og satte flere steiner i boet.

Med egen stil kom steinene i boet etterhvert

Etter 2 timer og alle tennene i behold var vi klar for Peppes. Skrubbsultne etter to timer med Curling fikk servitørene kjørt seg med å klare å levere nok pizza. Etter 18 pizzaer var det klart for kåring:

Årets toppscorer ble Andreas M., dette hadde han ikke klart uten gode medspillere og støtte fra far ;-)

Årets mest fremgangsrike ble Addi, han har jobbet steinhardt på trening og har i våre øyne hatt størst fremgang :-). Sindre kom like bak og ble belønnet  med en stor melkesjokolade :-)

Årets spiller ble Alexander, Alexander ble stemt frem av guttene med stort flertall. Vi la ingen føringer for hvilke kriterier som de skulle legge til grunn for
å stemme frem Årets Spiller.
Vi i Team 2000 syntes valget falt på rett spiller :-)

Husk at disse prisene fortjener topp plassering i stuen, virkelig noe å være stolt over!

Samarbeidet Olsvik/Kjøkkelvik fortsetter og spillerene på Team 2000 blir nå en del av G16 gruppen, treningene er allerede igang 4-5 treninger i uken, så her er mulighetene gode til å fortsette utvikling av ferdigheter samt å opprettholde sosialt samhold.

Team 2000

Kalendere for Team 2000