Forus og Gausel vinner Sandnes Sparebank cup

FGI Jenter 15 helt til topps i sesongstartsturneringen

FGI Jenter 15 helt til topps i sesongstartsturneringen

Sandnes Sparebank cup, som ble arrangert 7.-10. september, er en tradisjonsrik turnering som benyttes av mange lag til sesongoppladning. I år var det ny deltakerrekord, med hele 252 lag!

Jenter 15 havnet i en tøff gruppe, mot KFUM/Randaberg, Sunde og Hinna. Jentene storspilte, og gikk ubeseiret videre til sluttspillet med 47-27 i målforskjell.

Åttendelsfinalen gikk mot Voll, og jentene gikk oppskriftmessig videre.

I kvartfinalen ventet et sterkt regionslag, SIF. Dette ble en jevn kamp, men Forus og Gausel storspiller og drar i land seieren 14-11.

I semifinalen ventet nok et regionslag, Ålgård. Også dette ble en tøff kamp, som endte 9-9 etter ordinær tid. Ved uavgjort blir det golden goal. FGI vant myntkastet, men klarte ikke å score på første forsøk. Ålgård kontrer, men klarer heller ikke score. På neste angrep avgjør Emilie på herlig distanseskudd som sender FGI til finalen.

I finalen var KFUM/Randaberg motstander, samme lag som jentene hadde møtt i første kamp i gruppespillet. Da ble resultatet 13-10 til FGI så man forventet å møte et revansjesugent KFUM/Randaberg. Finalen ble ikke så tett og spennende som semi- og kvartfinalene. Forusjentene hadde på både ett og to gir mer enn KFUM/Randaberg, og ledet hele kampen. Da dommeren blåste av for kampslutt viste måltavlen 23-14 til Forus og Gausel, og jentene kunne slippe jubelen løs og ta med et nytt trofe hjem til pokalskapet i Gautesetehallen. 

FGI-målvakt Matylda ble velfortjen kåret til banens beste, hun stod solid i FGI-buret!

Nå er det bare å se fram til en kjekk sesong med mange jevne og spennende kamper mot både nye og gamle motstanderlag. Vi gleder oss!

 

Vinnere av Sandnes Sparebank cup 2017

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift