- Må hylle gutta for prestasjonen

Etter en lang periode uten seier kunne Kåffa juble for tre poeng mot Skeid.

Etter en lang periode uten seier kunne Kåffa juble for tre poeng mot Skeid.

SKEID-KFUM 2-3 (1-1). Det var få av de frammøtte som så for seg en fintspillende fotballkamp på Nordre Åsen i ettermiddag. Det ble det heller ikke.

Men det ble akkurat så tett og jevnt som en hadde sett for seg. Og som i fjor kunne Kåffa juble for en trepoenger på Skeids hjemmebane.

- Det var to direkte lag i en kamp der det som ventet ble mye dueller. Når vi klarer å vinne de fleste duellene, så vinner vi også til slutt kampen helt fortjent, sier trener Isnes.

En seier mot Skeid smaker alltid godt. Når det har gått seks kamper uten trepoenger, smaker det ekstra godt. For KFUM har ikke vunnet en fotballkamp siden St. Hansaften (2-0 borte mot Bryne).

- Jeg er så stolt av hvordan gutta går til og gjennomfører denne kampen. Vi har en klar og tydelig kampplan som er øvd på hele uka. Planen blir fulgt til punkt og prikke, skryter Isnes.

UAVGJORT TIL PAUSE
Men KFUM kom også i dag under. Skeid hadde et frispark i stanga tidlig, og scoret ledermålet etter en dødball midtveis i omgangen.

Da hadde vår solide midtstopper Gueye hatt en gigantsjanse omtrent etter et kvarters spill, men headingen gikk over. Etter 34 minutters spill brøt Lars Olden Larsen gjennom og dundret ballen i tverrligger og ned på feil side av streken.

Noen minutter senere hadde vi imidlertid endelig litt marginer med oss. KFUM trykket til i boksen, og idet Skeid så ut til å ha ryddet unna ble avklaringen banket i en Skeid-spiller og i mål. 1-1!

Etter pause tok KFUM grep om spillet, men Skeid var fortsatt farlige på dødballer. Og skulle igjen få uttelling etter en corner. En ball langt bak i feltet ble nikket mot motsatt stolpe, og der fikk et Skeid-hode støtet læret i nettet.

MATCHVINNER FRA MOSES
Men det skulle komme mer på dødball denne ettermiddagen. For etter 74 minutter fikk Kåffa utlikningen. Robin svingte inn hjørnesparket. Etter tøffe dueller i feltet var det til slutt Gueye som kunne sette inn sitt første KFUM-mål – mot gamle lagkamerater.

KFUM la om formasjonen rett i forkant av scoringen og skulle få ytterligere uttelling for det grepet. Moses ble flyttet inn i midten. Kåffa-spissen rappet til seg ballen da Skeid skulle spille seg ut på venstresiden, satte fart mot mål og banket inn det som skulle bli dagens matchvinner.

- Det er utrolig sterkt å komme tilbake etter to dødballmål. Der var vi ikke gode nok i dag. Men til slutt tok vi faktisk Skeid på det de pleier å være gode på. Det er jeg glad for.

- I dag handler det ikke om enkeltprestasjoner, men om laget med stor L. Jeg har lyst til å hylle gutta for denne prestasjonen, og så skal vi lære av den og bygge videre på dette utover høsten. Det har vært en litt tung periode, men jeg har god tro på at det blir en morsom høst med denne fantastiske gjengen, sier Isnes.
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift