Snudde til seier igjen

- Hadde smakt med en seiersrekke framover.

- Hadde smakt med en seiersrekke framover.

KFUM-FLØY 3-1 (0-1). Etter en lang periode uten seier, og over fire måneder uten hjemmeseier, har det snudd for a-laget. Forrige helg klarte Kåffa å komme tilbake på Nordre Åsen – og mot Fløy i helga ble 0-1 til pause til 3-1 etter 90 spilte minutter.

Målscorere lørdag: Kastrati, Rasch (straffe) og Sortevik.

- Jeg er selvfølgelig fornøyd med at vi snur kampen nok en gang, samt at vi har flere trusler foran ballfører til enhver tid, sier trener Isnes.

Han erkjenner at laget hadde marginene med seg i avgjørende dommeravgjørelser denne gangen, men mener laget alt i alt vant fortjent.

- Vi har selvfølgelig lyst til å bygge på en seiersrekke framover. Det hadde smakt, men det får man selvfølgelig ikke gratis.

KFUM har nå klatret litt opp igjen på tabellen, der Skeid nå topper (38 poeng), foran Hødd (36) og Egersunds (33). Deretter følger KFUM, Arendal og Kjelsås med 30 poeng.

- Det er den kjedelige én kamp av gangen som gjelder for oss fremover. Vi har løftet vårt eget spill gjennom et større tempo og ikke minst gjennom å være noe mer direkte når vi kan. Man ser hvor tett det er i serien vår når opprykksjagende Hødd taper mot nedrykkstruede Vidar i helga, sier Isnes.

Sju kamper gjenstår. Neste utfordring for Kåffa er Kjelsås på bortebane.

- Kjelsås er leie oppe på taket. De har variert mer i sitt eget spill i år, og har flere gode, unge spillere i laget. Vi vet at disse oppgjørene er tette og jevne uansett form på lagene, sier KFUM-treneren.

Kampen spilles på lørdag. Kampstart kl. 16.00.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift