Uavgjort igjen mot Kjelsås

- Vi er skuffet, sier Isnes.

- Vi er skuffet, sier Isnes.

KJELSÅS-KFUM 0-0. Trener Isnes varslet en tett og jevn match før dagens kamp mot Kjelsås. Og slik ble det. For akkurat som i vårkampen endte det uavgjort, og denne ettermiddagen var det ingen av lagene som var i stand til å putte læret i mål.

For begge lag ville tre poeng vært svært viktig for å henge med i kampen om en kvalikplass til slutt. Det var derfor en mellomfornøyd Isnes som kun fikk med deg ett poeng ned fra Grefsenplatået.

- Før sesongen hadde vi sannsynligvis vært fornøyd med uavgjort borte mot Kjelsås, men med den situasjonen som vi var i før kampen, så er vi skuffet, sier KFUM-treneren.

Han beskriver dagens 90 minutter som et relativt tamt oppgjør der begge lag utlikner hverandre.

- Det er en jevn kamp. Vi er nok nærmest scoring. Moses har to store i 1.omgang, sier Isnes.

Den ene der han møter ved første stolpe og forlenger ballen som treffer utsiden av stanga. Senere får han et nytt innlegg fra høyre, og denne gangen nikker han over.

- Vi er solide defensivt, men manglet noe i siste finishen i dag. Alt i alt blir det en sjansefattig kamp. Tett, mye løping og etter hvert mange slitne bein der ute. Etter hvert ble det mye rom, men ingen av lagene klarte å utnytte dette på en god måte, sier Isnes.

KFUM måtte avslutte kampen med ti mann etter at Marius fikk seg en kraftig trøkk i ankelen etter at alle bytter var gjort. Det er for tidlig å konkludere om omfanget av den skaden. Rapporten sier at noen leddbånd har gått, men at det heldigvis ikke er snakk om noe brudd for Kåffa-veteranen.

Skeid vant sin kamp i dag med et sent mål mot Egersunds, mens Arendal vant 3-0 mot Vidar. Det betyr at tabellen ser slik ut i toppen (Hødd har en kamp mindre spilt enn de andre topp-6-lagene): Skeid (41 poeng), Hødd (36), Egersunds (33), Arendal (33), KFUM (31), Kjelsås (31).

Neste kamp for KFUM er Nardo hjemme neste lørdag (kl. 14).

- Vi er tross alt inne i en fin steam nå. 2-1-0 er fint på de kampene vi har hatt, så nå skal vi sørge for at vi får en god avslutning på sesongen. Alt ligger til rette for det, sier Isnes.©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift