- Vi har mer å gå på

Trener Isnes varsler at hans gutter skal gå offensivt til verks i Fredrikstad.

Trener Isnes varsler at hans gutter skal gå offensivt til verks i Fredrikstad.

KFUM la et strålende utgangspunkt for avansement med 3-0 i den første av to kvalik-matcher mot Fredrikstad. Lørdag ettermiddag spilles del to av dette oppgjøret.

Og trener Isnes har brukt uka godt med tanke på å understreke at bare halve jobben er gjort.

- Både jeg og gutta vet inderlig godt at dette er en kvalik som går over to kamper. Det startet godt, men vi har ambisjoner om å vinne begge kampene.

Ved inngang til første kamp hadde FFK alt å tape, KFUM alt å vinne. Nå peker mange på at den situasjonen er snudd helt på hodet når de står 11 mot 11 på Fredrikstad stadion lørdag kl. 17.00.

- Nå mener jeg at FFK alltid har alt å tape slik forventningene er der. Det må man leve med og takle på best mulig måte. At vi har skaffet oss et fantastisk utgangspunkt gjør ikke noe med hvordan vi vil opptre. Min tanke rundt bortekampen har ikke forandret seg etter vår 3-0-seier. Analysen går sin gang, og vi er svært godt forberedt. At FFK kan se noe annerledes ut må vi regne med, men til slutt er det vår inngang og mentalitet til kampen som vil være avgjørende, sier Isnes.

Inn til bortemøtet har han en bredere tropp å skilte med enn til kampen sist. Marius Brevig er tilbake fra skade og det samme er Erik Stafford og Yannis Moula. Kaj Apeland trener også, og kan bli aktuell for 18-mannstroppen.

Han har sett Fredrikstad-kampen på nytt. En god prestasjon, men Isnes ser selvsagt også elementer i spillet som kunne vært bedre.

KFUM-treneren er ikke helt sikker på at det var snakk om årsbeste.

- Det er en del å ta tak i, så jeg synes det er vanskelig å si om det var årsbeste. Enkelte kamper synes jeg kanskje toppnivået vårt har vært bedre. Man bli litt blind når man tenker på rammene rundt kampen, og når på sesongen dette er. Vi har mer å gå på både offensivt og defensivt, men det har vel alle lag, sier Isnes.

Nå håper han å se mye KFUM-folk på tribunen når hans gutter entrer flotte Fredrikstad stadion.

Kampstart er som sagt kl. 17.00, og info om billetter finner du her.

Foto: Thomas Bjørnflaten/nyebilder.no


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift