- Gutta er revansjesugne

- Vi har veldig god tro på at vi skal stå igjen som vinnere, sier Isnes før Åsane-kampen.

- Vi har veldig god tro på at vi skal stå igjen som vinnere, sier Isnes før Åsane-kampen.

Avslutningen på Åsane-matchen sist helg ble ikke slik vi hadde håpet på. Vi er imidlertid bare halvspilt i kvalik-duellen mot de oransje fra Bergen.

Åsane leder 2-1. Det betyr i klartekst at Kåffa må score minst to mål og vinne for å sikre seg billetten til OBOS-ligaen 2019. 2-1-seier til KFUM vil bety ekstraomganger.

- Gutta er revansjesugne, og vi har veldig god tro på at vi skal stå igjen som vinnere, sier Isnes.

Skuffelsen fra oppgjøret på KFUM Arena er lagt i skuffen.

- Det var surt å slippe inn to langskudd hvor vi i utgangspunktet har veldig god kontroll. Men, vi er bare halvveis og vi vet godt at vi er kapable til å score flere mål på bortebane. I 10 av 16 kamper i år har vi scoret to mål eller flere.

Åsane startet aggressivt på KFUM Arena og satte mye inn på å utnytte dødballer og andreballer.

- Vi står bra imot dette i starten av kampen. Duellspillet var vi gode på i store deler av kampen. Dessverre ble vi for passive de siste 20, som resulterte i to langskudd og mål.

Han og gutta har forberedt seg på ulike scenarioer søndag.

- Det er snakk om ett mål i differanse. I våre beste perioder i hjemmekampen, viser vi at vi kan få lagt Åsane-laget under press. Og selv om vi snakker mye om antall mål og hvordan vi skal klare det, så er det viktig å påpeke at vår aggressivitet, gjenvinning og smartness i forsvarsarbeidet vil avgjørende for at vi også blir gode offensivt, sier Isnes.

Etter en høst med spenning, god fotball og mye Kåffa-jubel har han god tro på å sette det perfekte punktum på Myrdal søndag ettermiddag.

- Det blir vanvittig gøy å spille en ny, avgjørende kamp med mye nerve, sier Isnes.

For de som ikke har tenkt seg på tur til Bergen, vil det bli visning av kampen i klubbstua i KFUM-hallen. Kampstart er kl. 13.00.

Foto: Thomas Bjørnflaten / nyebilder.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift