Fredheim Holm klar for Kåffa

Daniel Fredheim Holm (33) går fra VIF til KFUM.

Daniel Fredheim Holm (33) går fra VIF til KFUM.

FRA VIF TIL KFUM: Daniel Fredheim Holm har signert for KFUM-kameratene. Foto: Kenneth Berger/VIF Fotball

---
Lørdag spilte Daniel Fredheim Holm sin avskjedskamp for Vålerenga. Etter over 300 kamper for blåtrøyene er det klart at årets VIF-kaptein kler seg i Kåffa-drakt neste år.

33-åringen blir spillende assistenttrener og skal også inn å jobbe i administrasjonen i KFUM-kameratene.

- Jeg har fortsatt ambisjoner som fotballspiller, og ser fram til å bidra til at Kåffa kan etablere seg i OBOS-ligaen. Samtidig har jeg hatt lyst til å gjøre noe mer enn bare å være spiller. Det får jeg anledning til å gjøre i KFUM ved å gå inn som assistenttrener i et godt team, og med en spennende og ung spillergruppe. Dessuten vil jeg få muligheten til å jobbe med mer administrative oppgaver og lære om klubbdrift i en organisasjon som er i vekst og utvikling, blant annet med et arenaprosjekt som ser veldig spennende ut, sier Fredheim Holm.

33-åringen, med en fortid i Rosenborg, Aalborg og Skeid, i tillegg til to perioder i VIF, understreker at han ville blitt KFUM-spiller uavhengig av divisjon neste år. Spill i OBOS-ligaen er imidlertid et stort pluss.

- Jeg har fulgt KFUM tett i år og er imponert over det en har fått til med små ressurser og med en ung spillerstall. Jeg ser fram til å bidra med min erfaring til at laget og klubben kan ta nye steg, sier Fredheim Holm.

KFUM gleder seg stort over å få med Daniel på laget de neste årene.

- For oss som klubb er dette fantastisk på mange måter. En ting er at vi får inn en spiller som kan gi oss et løft inn i en OBOS-ligasatsing for 2019. Videre har Daniel vært veldig klar på at han trigges av de oppgavene vi kan tilby slik at han også kan utvikle seg i roller utenfor fotballbanen, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Til pressen:
Daniel Fredheim Holm og trener Jørgen Isnes vil være tilgjengelig for pressen i KFUM-hallen kl. 16 i dag, før KFUMs trening på Ekebergsletta (Daniel trener ikke i dag). Ta gjerne kontakt med Thor-Erik Stenberg for å varsle om dere kommer. Telefon: 938 79 470.


NÅ BLIR KFUM ARENA HJEMME: Daniel Fredheim Holm fikk et lite innhopp på KFUM Arena da vi møtte VIF i cupen i 2016. Fra neste år blir dette Fredheim Holms hjemmebane. Foto: John Brataas

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift