- I Daniel får vi et forbilde

Trener Isnes om sin nye signering.

Trener Isnes om sin nye signering.

KÅFFA-GUTT: Daniel Fredheim Holm er klar for KFUM-kameratene. Foto: Kenneth Berger/VIF Fotballl

---
Daniel Fredheim Holm bytter ut VIF-drakta med KFUMs røde og hvite neste sesong. Han går også inn i trenerteamet. Trener Jørgen Isnes kjenner sin nye spiller og medtrener godt fra før.

- Spilleren Daniel har fortsatt mye å bidra med, og det var derfor vi var interessert i han. Med hans fotballhode kan han bidra både på og utenfor banen. Samtidig er han en jordnær, rolig fyr som vil passe fint inn i klubben, sier Isnes og legger til:

- Vi har mange flotte typer i denne a-lagsgruppa, med Daniel inn får vi et nytt forbilde. Han er interessert i å hjelpe spillere til å skjønne hva som skal til for å ta nye steg. En klassesignering, på og utenfor banen. Han liker måten vi tenker på og ser at det er gode planer for klubben videre.

LES SAKEN:
Fredheim Holm: - Jeg ser fram til å bidra med min erfaring

For Isnes er det for tidlig å si hvor på banen han ser for seg å bruke Daniel.

- Vi får en allsidig spiller som kan bekle posisjoner i hele midtbane- og angrepsleddet. Nå må først og fremst Daniel gjøre seg kjent med spillergruppa, og så må han trene godt gjennom vinteren. Det er han også klar over.

Isnes har i år hatt med seg Tom Høgåsen i trenerteamet. Isnes understreker at han håper å få med også Tom videre i trenerapparatet inn mot OBOS-ligaen 2019.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift