Tobias blir med videre

Stadig nye brikker faller på plass for neste års a-lagsstall.

Stadig nye brikker faller på plass for neste års a-lagsstall.

Etter tidenes lengste a-lagssesong, er det litt roligere dager på banen. Utenfor banen jobbes det imidlertid godt hos trener og støtteapparat med å legge planer for neste sesong.

Og høyt på agendaen står selvsagt det å sette sammen en slagkraftig stall. Der utgangspunktet er at en vil ha med seg så mange som mulig fra årets tropp.

Det er nå klart at Yannis Moula og Tobias Collett blir med videre. Førstnevnte har signert for ett år, mens Collett har signert for to år.

Yannis er fra klubbens gyldne 98-årgang. Den raske vingen har fått bra med spilletid i sitt første år som seniorspiller.

- Yannis har hatt en veldig fin utvikling i år. Han har blitt mer voksen i spillestilen og tar ansvar både på og utenfor banen. Med over 20 kamper i år har han vært en solid bidragsyter, sier trener Isnes.

Tobias Collett kom fra Jerv i sommer og debuterte i stortapet borte mot Egersund, men utover den eventyrlige høsten ble Collett en svært sentral spiller fra sin backposisjon.

- Tobias brukte ikke lang tid før han ble godt likt i Kåffa-leiren. En energisk og sterk spiller som kler spillestilen vår godt. Tobias er en fyr som er hel ved og som det er flott å ha med de to neste årene, sier Isnes.

Duoen Hammer og Sortevik signerte før opprykket ble klart. I forrige uke ble Daniel Fredheim Holm presentert som KFUM-spiller og fra før var Moses og Mansour klare for videre spill for KFUM i OBOS-ligaen.

- Det ser absolutt bra ut, og så vil vi jobbe videre med å sette sammen så mye som mulig av stallen i løpet av de neste ukene, sier Isnes.

MED NESTE ÅR: Vi kan glede oss over at Yannis er med videre. Vi ser fram til å se unggutten i OBOS-ligaen neste år.


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift