63 GR NORD JUNIOR LØRDAG 20. okt - Startliste klar

Velkommen til en krevende og spennende mestringsøkt i Bymarka. Løpet er for 11-16 år, men også mulig å melde seg på for tøffinger i 8-10 års gruppa. Oppmøte Baklidammen kl 0900. Resultater er lagt ut :) Les mer under nyheten.

Dere finner startliste under denne linken.

Resultatliste her: Resultatliste

Har forsøkt å sette sammen lag etter beste evne, men dersom noen har kommentarer til startliste, så ta kontakt med Torgeir Aune. Dersom det er foreldre som ikke står oppført som ledsager på ei gruppe, men som ønsker å løpe, så er det selvsagt bare å møte opp :-) Fortsatt mulig å melde seg på til løpet.

 

Organisering:

Deltakerne organiseres i 4 pr lag med løpere i samme alder og oppgaven er å ta seg lagvis gjennom Bymarka fra Baklidammen til Nilsbyen og løse ulike oppgaver underveis. Lag i de yngste gruppene følges av en voksen. Tørre klær og mat i Nilsbyen etter målpassering. Det blir også mulighet for eventuelle tøffinger i gruppe 8-10 til å stille lag.
Oppmøte ved parkeringsplassen Baklidammen lørdag 20.okt kl 0900. Første start kl 0905.
Antrekk: Treningsklær etter vær og joggesko.

Vi er helt avhengig av at foreldre også melder seg på og bidrar i de ulike funksjoner (følge lag, bemanne stasjoner, start/mål, mat, sikkerhet mm)

Det blir kurvfest med servering av mat til alle deltakere og arrangører i Nilsbyen etter hvert som lagene er i mål. Mat leveres i Nilsbyen før kl 1100.

Det blir samtidig gjennomført byttedag i Nilsbyen fra kl 1500-1700.

Bag med skiftetøy kan leveres ved start Baklidammen eller bringes til Nilsbyen.

For lag opp til og med 14 år setter vi opp en voksen som skal følge laget. Denne personen bør ta med en liten sekk og mobiltelefon. De som melder seg som frivillig til "kurvfest" anmodes om å møte i god tid før innkomst i Nilsbyen for å organisere maten.

NB! Viktig at ungene har skiftetøy i Nilsbyen etter målgang. Minner om at alle familer tar med litt mat til felles spising i Nilsbyen etter hvert som lagene er i mål. Mat og tørre klær bringes til Nilsbyen som er åpen fra kl 1000. Alle foreldre er også velkommen til Nilsbyen, der det forhåpentlig er mat og kaffe til alle.

Påmelding:
For å planlegge lagene mm. trenger vi forhåndspåmelding. Påmeldingsfrist: Onsdag 17. okt kl 21:00.

Påmelding: gjør du her