Vålerenga Ishockey

Ankomst/Parkering
VEDLEGG
Vis fil Blokkhaugen.pdf

 

Vær obs på køer til/fra området lørdag i tidsrommet 1000-1800 (åpningstid Horisont og Åsane Storsenter). Dere må beregne å ankomme hallen i god tid før første kamp. 

Parkeringsforholdene er SVÆRT begrenset rundt Vestlandshallen. Vi har parkeringsvakter ved innkjøringen til hallen og det vil være mulig å slippe av spillere i en rundkjøring utenfor hallen.

Et gratis offentlig  parkeringsalternativ er Blokkhaugen skole med merket gangsti til Vestlandshallen, se vedlegg.

Inngang til Vestlandshallen

Inngangspenger for voksne/ungdom (fylt 15 år) ved hovedinngangen til Vestlandshallen. Inngangspris er kr. 50 pr. dag og betalt adgang kvitteres med stempel. Hvert lag vil få tildelt fri adgang for 2 trenere/lagledere ved ankomst. Hvis det er flere enn 2 trenere/lagledere for et lag må det avtales ved innsjekk. Hallen er åpen lørdag kl. 0800-2130 og søndag kl. 0800-2100

Vi oppfordrer til og foretrekker betaling med VIPPS, men tar også kontanter. Vi vil ha en kortterminal ved inngang med mulighet for uttak av kontanter.

Hvis du har lastet ned  VIPPs-app på din smarttelefon, så søker du enkelt opp Åsane Fotball Damer Inngang (vipps nr. 75509) og sender betaling for inngang med noen få tastetrykk.

Innsjekking av lag

Lag må sjekkes inn i sekretariatet senest 30 min. før start første kamp.

SEKRETARIATET ER I MØTEROMMET MED INNGANG TIL HØYRE FOR KIOSKEN I VESTIBYLEN.

   
 

Vi takker våre sponsorer for støtten !