Himmelsprettur til Bohuslän 25-29.mai

Benytt sjansen til å bli med Tor på tur! Han er lommekjent og guider til Bohusläns hemmelige og mindre hemmelige øyer. Og her er det nok å velge i: Krystallklart vann, de vakreste hvite strender, små sjarmerende gamle fiskevær, glatte svaberg, topper å bestige og selvfølgelig havutsikt fra teltet!

Hei folkens!

Endelig klubbtur til Bohuslän. Klubbtur 25 – 29 mai.

Turen starter i fra Grebbestad onsdag kl. 18:00 og varer frem til søndag ettermiddag.

Ønsker å ta denne turen for å vise dere det idylliske øylandskapet i Bohuslän og de flotte turmulighetene som ligger der.

PARKERING: Turen starter ved stranden sør etter Grebbestad sentrum. Stranden ligger på høyre side av veien. Her er det anledning til å laste av kajakkene og utstyr. Etter dette må bilene kjøres opp til langtidsparkeringen ca. 750 m unna.

P-plass: https://kart.gulesider.no/m/vDJHM

OVERNATTINGER: Den første øya vi skal besøke er Musøn. Er denne opptatt fortsetter vi til Porsholmen eller Stor-Svinningen. Her blir det overnatting i 2 døgn. Neste mål for etappen er enten Långeskjær eller Dannemark-Uløen. Her er det også planlagt overnattinger i 2 døgn. Den lengste dagsstrekningen blir på ca. 19 km. Når sammenligner f.eks. torsdagsturen Hankø rundt er denne på ca. 13 km og tar ca. 3 timer. På denne turen her kan vi bruke mange flere timer på 19 km.

Rute onsdag: https://kart.gulesider.no/m/fPUvW

Forslag rute fredag: https://kart.gulesider.no/m/aswKy

Rutene er foreløpig da det kan avhenge litt av vindforhold. Mesteparten foregår innaskjærs.

Det er planlagt dagsturer fra basecampene.

ANTALL: Maks 10 telt. Dette på grunn av at det er vanskelig med teltplasser på enkelte steder. Hengekøyeplasser er det dårlig med på øyene da det ikke er så mange trær.

PROVIANTERING: Det er butikk i Grebbestad og Hamburgsund, men det kan være lurt å proviantere på forhånd.

Er det ledige plasser og man ønsker å komme på et seinere tidspunkt må dere klare å komme ut til øyene selv. Så husk kart og kompass. Samkjør gjerne.

HUSK: Vi kler oss etter vanntemperaturen.

VELKOMMEN TIL TUR!

Turleder: Tor Ovesen, tlf: 917 77 557

Påmelding på denne lenken eller Spoortz-appen: https://fredrikstad-kajakklubb.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=798&eventId=50336

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift