Fredrikstad og Sarpsborg Kajakklubb

 

FC Solsidan har ikke slikket sol, men....
Vi har fått en lang mail fra Solsidans manager Thomas Zachariassen. Det lover å slå fra seg i år.
16.12|Jarle Øvsthus|1055 visninger

I fjor ble det påhodetut mot vinneren Team Knopfler i kvarten, har dere slikket D-vitaminer på Solsidan i sommer og er bedre rustet i år?
I fjor røyk vi ut i kvarten mot fjorårets vinner, Team Knopfler. På bakgrunn av det spurte dere oss om vi siden fjorårets cup har slikket sol på Solsidan, og  dermed blitt enda bedre. Jeg vet ikke om det er all sola vi har slikket som gjør oss bedre rustet i år enn i fjor, men det jeg vet er at vi etter å ha slikket Martin Paulsen og Kim Andre Rognve oppover ryggen lenge nok, omsider har fått de to med på laget. Solsidan-manager, T. Zacariassen, har tidligere vert ute i media og omtalt nysigneringene som to klassespillere, som begge garantert vil markere seg i årets cup. 

Når det gjelder resten av laget, så vil samtlige spillere fra fjorårets utgave være til stede også i år. Det har gått rykter om at ringreven, Jarle Nondal, store deler av året har oppholdt seg i styrkerommet samt hos Sleipner Sportsforening i 6.div. Det har versert rykter om at Nondal har blitt treigere som et resultat av styrketreningen, noe klubben herved bekrefter. I fjor hadde Nondal, basert på statistikk fra EA Sports, 78 i spurtehastighet. Foran årets sesong har spurtehastigheten derimot sunket til beskjedne 54, noe vi i klubbledelsen mener er beklagelig. Vi forventer allikevel at den aldrende forsvarspilleren vil hevde seg på bakgrunn av sin enorme rutine, vilje og taktiske forståelse. "Leif is Leif" og Johan Kristoffer er ett eller annet sted i vårt langstrakte land på hemmelig treningleir. Ikke en gang klubben vet hvor de er. Så hemmelig er det altså. Stian jobber for tiden på Terje Storhaug 24/7, der han syr boxershortser, slips og bringekluter til bunad. Etter det vi i klubben har forstått, så trives Stian svært godt med jobben sin. Så godt trives han på jobb at han ikke har spilt fotball i hele år. Spilt fotball har derimot Joachim gjort, da han i høstsesongen bidrog sterkt til at Harding IL omsider sikret nedrykket til 7.div. 

Til slutt vil jeg trekke frem de to spillerne våre som på død og liv skal være aktive, Martin(4.div) og Thomas(4.div). Dermed får vi to straffer mot oss...Not to worry! Det er ventet at vår nye sisteskanse, Kim Andre, vil redde over 83,2% av alle straffene vi får imot oss. 

Hva er målsettingen i år?

-Målsettingen vår foran årets cup er å ikke gjøre det dårligere enn i fjor. Alt annet enn kvartfinale, eller bedre, er for dårlig.

Hva er styrken dere?

Våre styrker er at vi har mange teknisk gode spillere i laget. De fleste spillerne kan også skimte med bøttevis av rutine og vilje. I tillegg har vi en god keeper, som blir vanskelig å overliste.

Hvem frykter dere i gruppespillet?
Vi frykter ingen. Enkelt og greit. Det som kommer, det tar vi.

Hvem vinner den 20. utgaven av romjulscupen?
- Setter pengene på Team Knopfler som vinnere også i år. De gutta imponerer år etter år med sitt gode samspill!

Ellers noe du vil si?
- FC Solsidan ønsker å takke dere for det fantastiske arbeidet dere gjør for å få til en så bra cup år etter år. Vi gleder oss til årets cup!

Spillere:

 

ThomasZacariassen*
JoachimZacariassen
StianHolven
JarleNondal
Leif MagnusLarsen
Johan KristofferBøen Grave
MartinPaulsen*
Kim AndreRongve


 

 

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS