SundayLeague.tv

GYSLA

GYSLA

Konseptet SundayLeague.tv er utviklet av det nyetablerte selskapet "Global Youth League Soccer Association as" (GYSLA) i samarbeid med selskapet KX Products as som leverer teknologi og tilknyttede konsepter. Det litt "svulstige" selskapsnavnet skyldes vår visjon om å levere konseptet til det internasjonale markedet. Vi har allerede interessenter i andre land og tar sikte på å kunne knytte den norske spillermassen sammen med andre ivrige fotballspillere fra andre deler av vår felles fotballverden!

PERFEKSJON er en helt sentral ingrediens innen spillerutviklingen. Vi ser det akkurat på samme måte med tingene vi utvikler. Spillere og trenere som bruker storparten av sin tid på sin idrett fortjener at omgivelsene leverer produkter og tjenester av høyeste kvalitetet. Her har fotballen mye å gå på, og vi ønsker å bli sett på som et selskap som går foran og bidrar til at kvalititetsnivået heves!

Vi ønsker å innovere den norske spillerutviklingen med engasjerende arrangementer, læringsinnhold og smart teknologi!

Spillere som registrerer seg på konseptet SundayLeague.tv blir automatisk en del av GYSLA-nettverket og de globale funksjonene som vi etterhvert kommer til å etablere!

GYSLA ble stiftet i januar 2012 og har allerede gjort en særdeles modig og risikabel investering i 105 småbaner som skal utgjøre spillflaten i våre landsdekkende cup-arrangementer. Vi vet med sikkerhet at barn og ungdom elsker å spille i disse banene, da dette er noe vi har erfart fra testoppsett og konseptet feriefotball.no som ble gjennomført flere plasser rundt omkring i landet i sommer.

Vi håper med dette at foreldre, trenere og spillere gir oss og seg selv en sjanse til å prøve ut vårt konsept SundayLeague.tv!