SundayLeague.tv

Pressemeldinger

Pressemeldinger

Sundayleague.tv - kombinerer løkkefotball med ferdighetsutvikling

Med SundayLeague.tv ønsker vi å tilby Fotball-Norge et morsomt og utviklende konsept som stimulerer til mer lekbasert fotball. Vi ønsker å ta løkka tilbake, men i et format som treffer dagens barn og unge i kombinasjon med teknologibruk. Kall det gjerne "FIFA13 i live format" der barna er aktivt deltakende på løkka.

Målgruppen er GUTTER og JENTER i aldersgruppen 7-15 år. Spillerne deles inn i lag ved ankomst og spiller korte, men intensive kamper 3 mot 3 i totalt 7 tilgjengelige oppblåsbare fotballbaner pr by. Spillerne oppmuntres samtidig til å jobbe med bevisst og kontinuerlig ferdighetsutvikling, men vil underveis i spillet ha minimalt med vokseninvolvering. Gjennom 20-30 søndager på totalt 15 steder i landet kan spillere fra hele regionen møtes for 3-mot-3 cup-spill i gøyale oppblåsbare baner. En training-zone med 1-2 utvalgte ferdigheter vil være tilgjengelig nå i oppstarten, men her blir det fyllt på med flere elementer end-november.

Les mer om konseptet her og grûnderens tanker her. Egen Facebook-side med videoklipp finner dere her og skill-matrix med ferdigheter i følgende link her.

Se bilder vedlagt  til høyre, og ta evt kontakt med contact@sundayleague.tv eller mobil 93 41 75 25 for flere detaljer.

 

Registrering&påmelding via www.sundayleague.tv